Workshop

Coaching Game – Points of You 

TAKIMLARA ÖZEL PERFORMANS GELİŞTİRİCİ

The Coaching Game – Points of You, Dünyanın her tarafında bireylerin, profesyonellerin ve kurumların kullanacağı ilham veren oyunlar yaratır. Points of You; hayatımıza dair birçok konuyu oyun yoluyla ele alan ve güçlü iç görü ve sonuçlar yaratan ödül almış bir araçtır. 2006’dan beri 18 farklı dilde, 147 ülkede 200.000 den fazla eğitmen/fasilitatör aracılığıyla  1.000.000 kişiye ulaşmıştır.

 

Kozmoenergetika

Kozmoenergetika tarihçesi, kullanım alanları ve prensipleri, seans uygulama tekniği ve pratiği, uyumlama

 

Dişil Hazine

Kadınların özlerini keşfedip, içlerindeki eril-dişil enerji dengesini kurmaları, kendilerini bütünsel olarak ifade ederken evrenle uyum içinde olabilmek, öz değerlerini koruyabilmek adına bir çalışma.

Kendinle uyumlu yaşamak

Öncelikle yaşam döngüsünde “İnsan Olma” hallerini inceliyoruz. Bir doğumdan öteki yolculuğun başlangıcına kadarki süreçte, İnsan olmanın zihinsel, duygusal ve ruhsal gelişimimize olan olumlu – olumsuz etkisini gözden geçiriyoruz.

Yaşam dengesi

Özünü bulmak, koşuşturmaya es verip kendine gelmek, geldiği noktaya kuş bakışı bakmak, güçlenmek, zihni netleştirmek ve sorunları farklı bir açıdan bakmak, isteyen herkes içindir.

 

 

……